;

Allround hospitality medewerker

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
3 jaar
Crebo
25843
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Allround Hospitality Medewerker

Alles over deze opleiding

Leren door te doen. Dat is het motto van deze praktijkopleiding. We maken van jou een expert in gastvrijheid en klantbeleving. Zien we je straks in de horeca? Of ben jij het gastvrije gezicht achter de receptie van een bungalowpark of camping? Bij deze opleiding bepaal jij dat zelf.

Over jou

  • Je bent hét visitekaartje van je bedrijf
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen
  • Je geeft je klanten of gasten het gevoel dat ze welkom zijn

Deze opleiding bevat elementen uit de opleidingen toerisme, leisure, horeca en hotelschool.

Je gaat aan de slag met drie hoofdmodules waarbij je zowel op de voorgrond als achter de schermen werkt. Met keuzedelen geef je verder kleur aan je opleiding. Na een korte introductieperiode, ga je direct aan de slag in een bedrijf dat past bij jouw interesse. Je leert er het vak in de praktijk en volgt er ook de theorielessen.

Heb je een brede interesse, of weet je niet zeker wat het beste bij jou past? Dan kun je tijdens je opleiding bij verschillende bedrijven werken.

Locaties

Boumaboulevard 113

Groningen

Wij bieden meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon.

Adres

Boumaboulevard 113
9723 ZS Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen